2017-11-25 06:58:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Adja át magát a pihenésnek

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
Délutánra ne tervezzen programot, mert lehet, hogy nem tudja megvalósítani. Semmihez sem lesz kedve, nem tudja összeszedni magát. Nem kell mindig hajszolnia magát, és minden félét intéznie. Engedje nyugodtan lecsengeni ezt a napot.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Élvezze ezt a hét végén, és csak azzal foglalkozzon, amihez kedve van. Ne tervezzen semmit, ami nagy erőbefektetést igényel. Töltse egyszerűen lustálkodással ezt a napot.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Semmit nem kell előre tervezni, a Szaturnusz lehet, hogy áthúzza a számítását. Most nem sok minden történik, ön is gyenge, és kedve sincs semmihez. Nincs is mindig szükség mindenféle akciókra.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
Ez a nap nem sok mindent kínál. Legszívesebben most a családjával lenne - élvezze az otthon nyújtotta kényelmet, és tervezgesse a karácsonyt – most igen kreatív ötletei lesznek!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma majdnem minden kudarcra van ítélve, amibe nagy elszántsággal belekezd… Szellemileg viszont csúcsformában van, jó ötletei és tanácsai lesznek. Este olvasgasson, lazítson, vagy hívja meg a barátait vacsorára.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai bolygóállások elvonhatják az energiáját, nyugalomra van szüksége. Nyilvánvaló, hogy nem szabad túlterhelnie magát. Az estéje csodálatosan pihentető lesz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma csak azzal foglalkozzon, ami igazán a kedvére való – a hobbijában például nagy örömét lelheti. Hagyjon magának mindenre elegendő időt. Este könnyen fel tudja lelkesíteni valami.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most nem kellene fontos dolgokkal foglalkoznia. Csak akkor tudja ezt az időt ésszerűen kihasználni, ha kreatív tevékenységet végez. Este sokat fog nevetni, jól szórakozik, és ez kellemesen ellazítja majd.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Baráti kapcsolatainak fontossága most nagyon megnő, rengeteg támogatást kaphat tőlük. Egy ellenkező nemű barátra kezdhet kicsit másképp tekinteni, mint puszta barátra. A kezdeményezést azonban önnek kell magához ragadnia, ha változtatni akar a viszonyukon.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Maradjon otthon, olvasgasson: ha a fészekrakással van elfoglalva mostanában, akkor nagy esélye van arra, hogy a hirdetések között megtalálja álmai otthonát.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lehet, hogy ma át kellene adnia magát a pihenésnek, semmittevésnek. Nem sok mindent tud ugyanis elvégezni. Legjobb, ha összeállít ma magának egy pihentető programot. Menjen szaunázni, vagy vegyen egy lazító fürdőt.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma már semmilyen energiája sem marad, pihenjen és beszélgessen, például a párjával. A csillagok azt jelzik, hogy a komoly, hosszantartó kapcsolat érdekében valamit változtatnia kell, anyagiakat, munkahelyet is érintő változásokra kerülhet sor. Fontos, hogy ne ragaszkodjon a régi, megszokott dolgokhoz, és akkor nem marad el a siker.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: